9 Ocak 2016 Cumartesi

Yaşam Şifresi (2011) BRRip Türkçe Dublaj Tek Link - 13 Alternatif



http://www.imdb.com/title/tt0945513/

Tür: Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim
İmdb Puanı: 7,5/10 - 346.920
Vizyon Tarihi: 08 Nisan 2011 (Türkiye)
Süre: 93 dakika

Özet
Kaptan Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) hız treninde uyanır ve buraya nasıl geldiğine konusunda hiçbir fikri yoktur. Karşısında Christina (Michelle Monaghan) isimli kendinin tanımadığı fakat belli ki kadının kendini tanıdığı birisi oturmaktadır. Tuvalette kendine sığınacak yer ararken aynada kendi yerine başkasının yansımasını görmesiyle şok olur ve cüzdanında da bir sınıf öğretmeni olan Sean Fentress'ın kimliği vardır. Aniden trenin içinde büyük bir patlama alana gelir.

Hemen hemen peşinden Colter yüksek teknolojili bir tecrit birimine gönderilir ve uniformalılardan Goodwin (Vera Farmiga) onun gördüğü herşeyden haberdar gibidir. Colter Chicago'da bir treni havaya uçuran ve daha binlercesini de öldürmeyi tasarılayan bombacıyı saatler öncesinden tarif edebilmek için yüksek-ehemmiyetlikli bir göreve atanır. Çok saklı bir program olan "hayat şifresi" sayesinde Colter paralel bir gerçeklikte Sean olarak davranabilmektedir.

Trene her dönüşünde Colter'ın bombacının kimliğini tanımlayabilmesi için sekiz dakikası vardır. Her seferinde yeni kanıtlar toplasa da avı onu atlatmayı muvaffak olur. Daha fazla bilgi aldıkça, bu ölümcül faciayı önleyebileceğine daha çok inanır - elbette vakit onun önüne geçmezse.



Tek Link 13 Alternatif

(uploaded,uptobox,1fichier,jeodrive,ezfile,oboom,hugefiles,uplea,nitroflare,dl.free.fr,turbobit,mega.co.nz)

http://ouo.io/purse

ouo.io sayfasını geçtikten sonra sağ üstte 5 saniye geriye sayma bittikten sonra skip this ad yazısına tıklayın açılan sayfada telecharger le fichier yazısına tıklayın linkler karşınızda istediğiniz linkten indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder