4 Ocak 2016 Pazartesi

Çöküş (2004) BRRip Türkçe Dublaj Tek Link - 12 Alternatif



http://www.imdb.com/title/tt0363163/

Tür: Biyografi, Dram, Tarihi, Savaş
İmdb Puanı: 8,3/10 - 227.879
Vizyon Tarihi: 25 Mart 2005 (Türkiye)
Süre: 156 dakika

Özet
Çöküş, insanlık tarihinin en kanlı dönemlerinden birinde yaşamış, tarihin en tartışmalı kişiliklerinden birinin, Adolf Hitler'in son günlerine odaklanır.

İkinci Dünya Savaşı'nın sonuna gelinmesine yakın, Berlin abluka etme altındadır ve bu işgalleri kaldıramayan Hitler tarihin en ehemmiyetli olaylarından birine imzalamak üzeredir. Mağlubiyeti ve teslimiyeti kabullenemeyen Hitler, ölüme yaklaşmaktan başka bir çare bulamaz. Eva Brown'la izdivaç eder, ve beraber hayatlarına bitirirler.

Yüksekokul Ödülleri'nde 'En İyi Yabancı Film' kategorisinde Oscar'a aday gösterilen film, karanlık ve gerçekçi atmosferiyle, işlediği hikayenin gerçekliğinin hakkını veriyor.

Sinema tarihinin en ehemmiyetli yaşam öykülerinden biri olan film, Dax Experiment filmiyle asallı bir çıkış yakalayan Alman yönetmen Oliver Hirschbiegel imzalı.



Tek Link 12 Alternatif

(uploaded,uptobox,1fichier,jeodrive,ezfile,oboom,hugefiles,uplea,nitroflare,dl.free.fr,turbobit,mega.co.nz)

http://ouo.io/NtTdK

ouo.io sayfasını geçtikten sonra sağ üstte 5 saniye geriye sayma bittikten sonra skip this ad yazısına tıklayın açılan sayfada telecharger le fichier yazısına tıklayın linkler karşınızda istediğiniz linkten indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder