5 Ocak 2016 Salı

Köstebek (2011) BRRip Türkçe Dublaj Tek Link - 12 Alternatif



http://www.imdb.com/title/tt1340800/

Tür: Dram, Gizem, Gerilim
İmdb Puanı: 7,3/10 - 350.368
Vizyon Tarihi: 7,1/10 - 138.257
Süre: 127 dakika

Özet
Birimin başındaki isim olan Control'ün sağ koluyken, görevden uzaklaştırılan İngiliz casusu George Smiley (Gary Oldman), hükumet tarafından saklıca tekrar kiralanır. Çünkü, İngiliz Saklı İstihbarat Servisi Sirk'in içinde Sovyetler Birliği için çalışan 'köstebek' bir ajan olduğu kuşkusu tüm örgütü sarmıştır. Smiley şimdi gözden çıkartılan kafatası avcılarını himayesine alma pahasına Budapşte'den İstanbul'a uzanan bir hıyanet hikayesini çözerek itibarını geri kazanmaya çalışacaktır.
Klasikler arasına girmiş aynı isimli romanın uyarlaması ve televizyon için çekilen dizinin yine çevrimi olan yapım 1950'li senelerde yaşanan soğuk savaş döneminin en keskin günlerine odaklanıyor.
2008 seneninde çektiği Gir Kanıma (Låt den rätte komma in) ile çok pozitif tenkitler alan Tomas Alfredson'un İngiltere/Fransa ortak yapımclılığında çektiği film; Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy, Mark Strong ve John Hurt'ten oluşan oyuncu kadrosuyla Oscar'ın favorileri arasında.



Tek Link 12 Alternatif

(uploaded,uptobox,1fichier,jeodrive,ezfile,oboom,hugefiles,uplea,nitroflare,dl.free.fr,turbobit,mega.co.nz)

http://ouo.io/2zW9K

ouo.io sayfasını geçtikten sonra sağ üstte 5 saniye geriye sayma bittikten sonra skip this ad yazısına tıklayın açılan sayfada telecharger le fichier yazısına tıklayın linkler karşınızda istediğiniz linkten indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder