25 Ocak 2016 Pazartesi

Gizemli Nehir (2003) BRRip Türkçe Dublaj Tek Link - 13 Alternatif



http://www.imdb.com/title/tt0327056/

Tür: Suç, Dram, Gizem, Gerilim
İmdb Puanı: 8,0/10 = 297.001 Oy Kullanılmıs
Vizyon Tarihi: 24 Ekim 2003 (Türkiye)
Süre: 138 dakika

Özet
Jimmy, Sean ve Dave isimli üç küçük çocuk caddede hokey oynadıkları sırada polis görünümündeki kişiler tarafından oyunu bırakmaları için uyarılırlar. Bu sert görünümlü adamlar Dave'i arabalarına alıp küçük çocuğa günlerce cinsel tacizde bulunurlar.
Bu olayın üzerinden 25 yıl geçmiştir. Küçük çocuklar artık büyümüş, bu süreçte de görüşmemiştirler. Jimmy'nin esrarengiz bir şekilde hayatını kaybeden kızı, eski dostları tekrardan bir araya getirir. Artık bir polis olan Sean cinayetin ardında yatan gizemleri çözerek çocukluk arkadaşına yardım etmeye karar verir. Ancak bu cinayetteki esrar perdesi, arkadaşlıklarının ilk yıllarına kadar uzanan bir dizi gizemi doğuracaktır.
Akademi Ödülleri'nde temel kategorilerin hepsinde Oscar'a aday gösterilen filmin yönetmen koltuğundaClint Eastwood bulunuyor.



Tek Link 13 Alternatif

(uploaded,uptobox,1fichier,jeodrive,ezfile,oboom,hugefiles,uplea,nitroflare,dl.free.fr,turbobit,mega.co.nz)

http://ouo.io/0TLxOJ

ouo.io sayfasını geçtikten sonra sağ üstte 5 saniye geriye sayma bittikten sonra Continue yazısına tıklayın açılan sayfada telecharger le fichier yazısına tıklayın linkler karşınızda istediğiniz linkten indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder