9 Ocak 2016 Cumartesi

Ölüm Geçirmez (2007) BRRip Türkçe Dublaj Tek Link - 13 Alternatif



http://www.imdb.com/title/tt1028528/

Tür: Gerilim
İMDB Puanı: 7,1/10 - 194.320
Vizyon Tarihi: 15 Haziran 2007 (Türkiye)
Süre: 115 dakika

Özet
'Dublör' Mike, arabasının içine kurduğu 'ölüm geçirmez' bir mekanizma ile her türlü trafik kazasından yara almadan çıkabilen bir katildir. Bilhassa genç kadınlara karşı gerçekleştirdiği saldırılarda kullandığı bu mekanizma sayesinde, ceberrut bir katil olarak nam salmıştır.

Bir gün bir barda karşılaştığı dört kadını, yeni hedefleri olarak gözüne kestirmiştir. Lakin bu sefer, kurbanlarının kimliklerinden habersizdir ve nasıl bir belaya bulaşmak üzere olduğunun farkında değildir.

Olay yönetmen Quentin Tarantino'nun Robert Rodriguez'le beraber iki film ansızın olarak çektikleri Grindhouse projesinin ikinci bölümü olan Ölüm Geçirmez, yönetmenin hayranı olduğu 1970'lerin istismar sinemasının bütün özelliklerini barındıran ve içerdiği yoğun şiddet nedeni ile vasati seyirci için hazmedilmesi zor olan bir film. Fakat yönetmenin takipçileri ve sıkı sinefilleri perdeye çekeceği kuşkusuz.



Tek Link 13 Alternatif

(uploaded,uptobox,1fichier,jeodrive,ezfile,oboom,hugefiles,uplea,nitroflare,dl.free.fr,turbobit,mega.co.nz)

http://ouo.io/dDrQj

ouo.io sayfasını geçtikten sonra sağ üstte 5 saniye geriye sayma bittikten sonra skip this ad yazısına tıklayın açılan sayfada telecharger le fichier yazısına tıklayın linkler karşınızda istediğiniz linkten indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder