4 Ocak 2016 Pazartesi

Aşk Başkadır (2014) BRRip Türkçe Dublaj Tek Link - 13 Alternatif



http://www.imdb.com/title/tt2639344/

Tür: Dram
İmdb Puanı: 6,7/10 - 7.156
Vizyon Tarihi: 27 Şubat 2015 (Türkiye)
Süre: 94 dakika

Özet
Başrollerini John Lithgow, Alfred Molina ve Marisa Tomei'nin paylaştığı bu sıcak romantik filmde, birlikte geçirdikleri 39 yılın ardından işlerinden ayrılan ve bu yüzden de yaşadıkları şehri terk etmek zorunda kalarak New York'ta bir apartmana yerleşen eşcinsel bir çiftin öyküsü anlatılıyor.

39 yıllık bir beraberliklerinin ardından, evlilik kanunundaki değişimden faydalanan Ben ve George nihayet evlenmeye karar verirler. Fakat balayından döndüklerinde onları çok tatsız bir sürprizin beklediğini görürler. Ben, uzun yıllardır çalıştığı Katolik okulundan çıkartılmıştır ve bu beklenmedik gelişme, ikilinin hayatını olumsuz yönde etkileyecektir. Ben ve George'un artık Chelsea'deki küçük apartman dairelerinde yaşamaya imkanları da kalmamıştır. Bu çetin yaşam şartları altında ikilinin sevgisi bir kere daha sınanacaktır.

Filmin hem yönetmenliğini üstlenen hem de senaryosunda kalem oynatan Ira Sachsi öyküyü Mauricio Zacharias ile birlikte hayata geçirmiş.



Tek Link 13 Alternatif

(uploaded,uptobox,1fichier,jeodrive,ezfile,oboom,hugefiles,uplea,nitroflare,dl.free.fr,turbobit,mega.co.nz)

http://ouo.io/r70TI

ouo.io sayfasını geçtikten sonra sağ üstte 5 saniye geriye sayma bittikten sonra skip this ad yazısına tıklayın açılan sayfada telecharger le fichier yazısına tıklayın linkler karşınızda istediğiniz linkten indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder