25 Ocak 2016 Pazartesi

Utanç - Shame (2011) BRRip Türkçe Dublaj Tek Link - 12 Alternatif



http://www.imdb.com/title/tt1723811/

Tür: Dram
İmdb Puanı: 7,3/10 = 119.493 Oy Kullanılmıs
Vizyon Tarihi: 3 Şubat 2012 (Türkiye) (Türkiye)
Süre: 101 dakika

Özet
Brandon 30'lu yaşlarında New York'ta yaşayan, kelimenin gerçek anlamıyla seks bağımlısı bir adamdır. Fakat asi kız kardeşi onun yanına taşınınca Brandon'ın hayatı da beklenmedik biçimde değişecektir. Zira kız kardeşi Sissy (Carey Mulligan) ikisinin de geçmişinden gelen acı dolu hatıraları da beraberinde getirecektir.
Toronto Film Festivali'nde görücüye çıkan Utanç/Shame, cinselliğin merkezde olduğu bir New York draması olarak niteleniyor. Ses getiren Açlık (Hunger) filmiyle tanıdığımız ve son dönemlerin gözde yapımlarında yer alan Michael Fassbender'ın başrolü canlandırdığı yapım İngiliz sinemacı Steve McQueen'in hem senaryoyu hem de yönetmenliği üstlendiği henüz ikinci film.
Amerika'da 2 Aralık'ta gösterime girecek filmin yurt dışındaki eleştirileri şimdiye kadar oldukça olumlu ve yüksek seyrediyor. Film 2011 Filmekimi kapsamında ülkemiz seyircileriyle de buluşmuştu.



Tek Link 12 Alternatif

(uploaded,uptobox,1fichier,jeodrive,ezfile,oboom,hugefiles,uplea,nitroflare,dl.free.fr,turbobit,mega.co.nz)

http://ouo.io/JUh26

ouo.io sayfasını geçtikten sonra sağ üstte 5 saniye geriye sayma bittikten sonra Continue yazısına tıklayın açılan sayfada telecharger le fichier yazısına tıklayın linkler karşınızda istediğiniz linkten indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder