8 Aralık 2015 Salı

İyi Bir Yalan (2014) BRRip Türkçe Dublaj



http://www.imdb.com/title/tt2652092/

Tür: Dram
İmdb Puanı: 7,4/10 - 15.873
Vizyon Tarihi: 29 Mayıs 2015 (Türkiye)
Süre: 110 dakika

Özet

Mamere ve Theo, Güney Sudan'ın bir kasabasının şefinin erkek çocuklarıdır. Kuzeyli gerillalar tarafından gerçekleştirilen saldırıda evini ve ailesini kaybeden Theo, şefin en büyük erkek çocuğu olarak bir grup genç ve kız kardeşi Abital'i tehlikeden uzak tutmak için şef kimliğine bürünmek zorunda kalır.

Grup zorlu yolculuk nihayetinde Kenya'daki toplama kampına erişir ve orada diğer bölgelerden kaçan 13 yaşında olan inançlı Jeremiah ve hayatta kalma mahareti çok yüksek olan Paul ile tanışırlar. 13 sene sonra bu genç yetişkinlere kamplarından ayrılıp Amerika'ya yerleşme fırsatı verilir. Kansas'a vardıklarında onları iş kaynakları ajansından Carrie Davis (Reese Witherspoon) onlara iş bulmak için görevlendirilir.

Kendini başarılı bir şekilde duygusal karışıklıklardan savunan Carrie, parçalanan hayatlarını yine inşa ederken, 21.asrın zorluklarıyla mücadele etmek zorunda olan üç sığınmacıya yardım eder. Carrie, patronu Jack'in de (Corey Stoll) yardımıyla, bu sırada kendinin hiç keşfetmediği istikametlerini keşfeder Ortak kayıplarına rağmen Kayıp Çocuklar, bu kültür karmaşasında yabancılarla komik ve dramatik mücadeler vererek Amerika'da yaşamaya çalışırlar.



http://hitfile.net/1yZH

http://turbobit.net/zfymxa26bqaa.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder