30 Aralık 2015 Çarşamba

Çatı Katı (2003) BRRip Türkçe Dublaj Tek Link 12 Alternatif



http://www.imdb.com/title/tt0266489/

Orjinal Adı: Duplex
Yönetmen: Danny DeVito
IMDb Puanı: 5.7/10
Ülke: USA, Germany
Tür: Komedi
Süre: 89 dk.
Vizyon Tarihi: 26 Eylül 2003
Oyuncular: Ben Stiller, Drew Barrymore, Eileen Essell

Özet:
Filmde rol alan diğer oyuncular arasında Harvey Fierstein, Justin Theroux, James Remar, Robert Wisdom, Swoosie Kurtz, Wallace Shawn ve Maya Rudolph bulunuyor. Ama birşey eksiktir: Başlarını sokabilecekleri kendilerine ait bir yuva. Bu ihtiyaçlarını karşılamak üzere, pek de güven olmayacak bir emlakçıyla irtibata geçen çift, emlakçının kendilerine gösterdiği geniş dublex daireyi beğenip yaşamlarını burada sürdürmeye karar verince işler karışır. Zira yaşamını evin çatı katında sürdüren 90'lık ihtiyar cadı Bayan Connolly'nin evden ayrılmaya hiç mi hiç niyeti yoktur. Hollywood'un gözde oyuncuları Ben Stiller (Alex) ve Drew Barrymore'un (Nancy) Eileen Essel (Bayan Connelly) ile birlikte kamera karşısına geçtiği komedi filmi "Duplex"in (Çatı Katı) yönetmenliğini Danny De Vito üstlenmiş.

Nancy ve Alex, kendilerini Amerikan rüyasına kaptırmış New York'lu yeni evli genç bir çifttir. Önlerinde parlak bir gelecek uzanmaktadır.



Tek Link 12 Alternatif

(uploaded,uptobox,1fichier,jeodrive,ezfile,oboom,hugefiles,uplea,nitroflare,dl.free.fr,turbobit,mega.co.nz)

http://ouo.io/GwD40

ouo.io sayfasını geçtikten sonra sağ üstte 5 saniye geriye sayma bittikten sonra skip this ad yazısına tıklayın açılan sayfada telecharger le fichier yazısına tıklayın linkler karşınızda istediğiniz linkten indirebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder